Tusen takk til alle dere som svarte på spørreundersøkelsen vi gjennomførte i vår om bruk av engangs- og oppladbare batterier i sceneteknisk bransje!

For å få en enda bedre rapport som forhåpentligvis kan få litt blest i mediene, er det nødvendig med en liten undersøkelse til. Vi trenger mer håndfaste tall over antall engangsbatteriene som brukes årlig i bransjen, slik at vi med større sikkerhet kan si noe om hvor mye bransjen kan spare både miljøet og økonomisk ved å skifte til systemer for oppladbare batterier.

Vi ønsker å ta utgangspunkt i tall fra 2019, som var siste «normalår» før koronakrisen. Handler du batterier fra en fast leverandør, kan de enkelt ta ut en rapport fra 2019 og sende deg tallene. Hvis dere har regnskap der det er enkelt å finne ut av hvor mange batterier dere handlet, så kan du gjerne bruke det. Vi er hovedsakelig interessert i batterier av typen AA og AAA, siden de er de mest brukte i batteridrevne mikrofoner og trådløse systemer. Selve spørreundersøkelsen er veldig enkel og burde bare ta et par minutter å fylle ut.

Du finner spørreundersøkelsen her:

https://no.surveymonkey.com/r/Engangsbatterier2019

 

NB! Du trenger ikke å ha besvarte den forrige spørreundersøkelsen for å kunne svare på denne.

Hjertelig takk for hjelpen!

Mvh.
Prosjektgruppa for oppladbare batterier