Hopp til innholdet

Notis

Programmet til Kulturroms Fagsamling offentliggjøres snart!

25. januar 2024

Kulturroms fagsamling for teknisk ansvarlige i 2024 legges til Lillestrøm Kultursenter den 11. og 12. mars.

Årets tema blir «Grønnere investeringer, rekruttering, kompetanse og sikkerhet ».

Vi begynner mandag den 11. mars klokken 9 med Kulturroms nye tilskuddsordning, Grønnere Investeringer, og mulighetene denne åpner for.

Kulturrom har startet et samarbeid med INPUT – en seminarserie for inspirasjon og kunnskapspåfyll for teknikere i scenekunstfeltet. Dette åpner for en interessant bolk som treffer på tvers av feltene. «Bærekraftig drift av lysteknisk utstyr – kjøpe nytt, eller opprettholde det gamle?».

Noen små hint fra programmet: 

  • Kimarius Abrahamsen vil lede et spennende panel om stunting av lys. Med seg har han lys-legendene Silje Grimstad, Kyrre Karlsen, Lars Kristian Mathisen!
  • Kenneth Robsahm fra Restarters Norway snakker om reparasjon.
  • Karsten Lyngstad fra CT forteller om vedlikehold, økt livslengde og forebygging av feil.
  • Leon Gilingsky fra Krankontrollen tar for seg HMS, lover og regler. 

Vi får en statusoppdatering fra scenene med blant andre Siri Holden fra Norske Kulturarrangører (NKA) og Nina Hodneland fra Norske Kulturhus. Og vi går i dybden av rekruttering til teknikerbransjen med representanter fra Fagskolen i Oslo, Svømmehallen Scene i Bodø og rekrutteringprosjektet GRIP fra Bergen Kjøtt.

Og så blir det middag fra Scene 5 på mandag kveld!

Sett av datoene og meld dere på allerede nå. Og følg oppdateringer om programmet. Vi gleder oss til å se dere i Lillestrøm!

 

PÅMELDING HER

 

REISESTØTTE:

Norske kulturarrangører (NKA) bidrar med reisestøtte for sine medlemmer. Ta kontakt med Anders Tangen på anders@konsertarrangor.no for mer informasjon.

Norske Kulturhus bidrar med reisestøtte for sine medlemmer. Ta kontakt med Hana Karadza: hana@kulturhus.no for mer informasjon.