I neste uke drar Jonas Barsten og Johan Kristian Berntsen sørover med kurset Kreativt bruk av nettverkKurset var en suksess på slutten av 2022 og starten av 2023, og reiste på turne i hele Norge. Vi ønsker derfor at det settes opp noen steder vi ikke var sist.

Kurset starter i Porsgrunn på Ælvespeilet tirsdag 6. februar og reiser via Arendal og Kraftverket scene 7. februar til KRS Live i Kristiansand 8. februar.

 

Litt om kurset her:

 

Lær mer om teknologien bak Norges største pop-produksjoner!

Har du interesse for, lest om eller hatt hodebry med Ableton Live, Dante, MIDI, preprod, stems, redundans, timecode (TC / SMPTE) eller lignende? Slapp av! Du er ikke alene. Kurset er laget for teknikere og musikere, som er interessert i hvordan dagens teknologi kan åpne spennende mulighetsrom for å ta konsertproduksjonen din til et helt nytt nivå.

Vi kan love en kveld med nerding, Q&A, nettverking (no pun), utallige anekdoter.

Kurset holdes av to skikkelige storforbrukere av teknologien vi skal snakke om, gjennom utallige produksjoner.

Kurset er gratis, men du må melde deg på.

PÅMELDING HER!

KURSHOLDERNE

Jonas Barsten er programmerer, musikal director, trommeslager og Norges eneste certified Ableton Trainer. På hans lange CV finner vi arbeid for artister som Alan Walker, Fay Wildhagen, Ary og Matoma

Johan Kristian Berntsen har jobbet som lydtekniker siden 1993 og produksjonssjef for Min Produksjon A/S de senere årene. Han har jobbet tett med bl.a. Kaizers Orchestra, Highasakite og mange flere.