Møterommet LIVE

I Møterommet LIVE fortsetter vi konseptet fra tidligere i år hvor vi samles for å diskutere utfordringer knyttet til den scenetekniske bransjen. Her blir det ulike tema i de ulike byene, men alle Møterommene vil bli streamet.

Her er byene vi skal besøke: (klikk på lenken for mer informasjon og påmelding)

Stavanger 3. november
Trondheim 10. november
Bodø 1. desember AVLYST

Alle Møterommene LIVE starter klokken 17:00

PÅMELDINGSKJEMA TIL MØTEROMMET LIVE HER

Teknikertreff

Denne kvelden blir en fin mulighet til å møte kjente og ukjente kolleger for en hyggelig prat, samtidig som du får servert litt nydelig mat og får deg noe godt i glasset! Alle er selvsagt velkomne enten du jobber med lyd, lys, rigg, backline, AV eller er frilanser, fast ansatt, fulltids profesjonell eller på vei inn i bransjen. Teknikertreffene kommer til å foregå på samme sted som Møterommet LIVE men, man behøver ikke å ha deltatt på det Møterom-arrangementet for å melde seg på teknikertreffet.

Stavanger 3. november
Trondheim 10. november
Bodø 1. desember UTSATT (ny dato kommer)

Alle teknikertreff starter kl 19:00

PÅMELDING TIL TEKNIKERTREFF FINNER DERE HER

Møt Kulturrom i byen deres!

I tillegg til Møterommet LIVE og teknikertreff, vil også flere fra Kulturroms administrasjon bli med rundt til de ulike byene. Vi vil også være tilstede på Arrangørkonferansen i Hamar og Norske Kulturhus Årskonferanse i Haugesund. Har dere spørsmål til søknadsprosessen? Kanskje dere lurer på hva dere kan søke tilskudd til? Eller noe helt annet? Ikke nøl med å ta kontakt på thomas@kulturrom.no så booker vi tid å sted for å møtes!

 

Håper vi sees!