Hopp til innholdet

Åpent digitalkontor

Årets siste hovedsøknadsfrist nærmer seg, og fredag 21. august fra klokken 10:00-16:00 inviterer Kulturrom til åpent kontor på en alternativ måte.

Vi er tilgjengelig for å besvare de spørsmål du måtte ha om søknader og ordningen generelt. Lurer du på hva dere kan søke om tilskudd til? Eller er dere i gang med søknaden, men har spørsmål knyttet til skrivingen? Vi gir gjerne råd og informasjon.

Kontoret blir i digitale rom på Whereby som hverken krever profil eller innlogging. Du kan booke ett møte á 20 minutter med en av våre saksbehandlere, og vil få tilsendt en link til møterommet i forkant av selve møtet.

Om du ikke har anledning denne dagen, er vi som alltid tilgjengelig på mail og per telefon.

Mail: post@kulturrom.no
Telefon: 21 37 88 10.

Husk søknadsfrist 1. september klokka 13.00