Hopp til innholdet

Kulturrom på Blest

Kulturrom (tidl. Musikkutstyrsordningen) er tilstede under Blest som arrangeres i Førde 17.-18. jauar.

Blest ble for første gang arrangert på Eid i 2011 av det regionale kompetansesenteret Brak. Siden har festivalen vært på reisefot i hele fylket. I 2019 ble stiftelsen Sunnfjord Musikkfest ansvarlig for å utvikle og drive festivalen videre i Førde.

Blest presenterer et aktuelt fagprogram med spennende foredrag og panel der man også får sjansen til å møte lokal og nasjonal musikkbransje. I tillegg presenterer Blest den beste nye musikken fra artister og band tilknyttet Vestlandet.

Møt oss

Kulturrom tar turen og vil gjerne møte deg. Sammen med andre kloke hoder er vi en del av programposten Spør ein venn hvor du kan få svare på alt du brenner inne med.

Når: Lørdag 18. januar klokken 16:00-16:45
Hvor: Torsheim