Hopp til innholdet

Vi bytter navn og inviterer til feiring

Vi ønsker å invitere til å markering av en milepæl i utviklingen av ordningen som til nå har vært kjent som Musikkutstyrsordningen.

Fra 2019 fikk vi utvidet vårt mandat med et oppdrag om å gi tilskudd på tvers av alle musikksjangre og til scenekunstfeltet. Dette er en del av en spennende videreutvikling og styrking av ordningen – og med dette mandatet følger en naturlig navneendring. Den 8. januar endrer vi offisielt navn og inviterer til en hyggelig lansering med enkel bevertning for våre samarbeidspartnere, støttespillere og kolleger.

Ordningen har i 2019 delt ut i overkant av 40 millioner til å bygge, forbedre og utstyre rom som brukes til øving og framføring av musikk, teater og dans over hele landet og vi blir daglig imponert og stolt over hvor mye aktivitet som skapes i disse rommene.

Velkommen til en fest hvor vi feirer alt det dere kulturaktører skaper, alt våre dyktige samarbeidspartnere bidrar med for kulturfeltet og den tilliten vi blir vist av våre politikere.

Håper vi sees onsdag 8. januar klokka 15.00 på Uhørt!

Arrangementet er åpent for alle. Ingen påmelding nødvendig, men vi bestiller inn mat til det antallet mennesker som står som deltagende på dette eventet: https://www.facebook.com/events/445953319650409/