Hopp til innholdet

MUO på by:Larm

Endelig er det tid for by:Larm igjen! Fra 28.02 til 02.03 blir Oslo sentrum omgjort til en stor bransjefest, og vi er selvfølgelig tilstede. Fredag 1. mars har vi to inspirerende og lærerike arrangementer.

The visual art of Timeboy

I samarbeid med by:Larm har vi gleden av å invitere til en samtale mellom lysdesignerne Timeboy og Kyrre Heldal Karlsen. Arrangementet holdes i Dansens Hus 1 og vil være tilgjengelig for delegater og artister.

Timeboy (også kjent som John King) er en Los Angeles-basert visuell artist, komponist og VJ. Arbeidet hans er hovedsakelig å skape sceneinstallasjoner til livemusikk og DJ-opptredener. King er godt kjent for sitt arbeid med Flying Lotus’ overveldende LAYER3, Hypercube og 3D-visuelt show. Han har også gjort seg bemerket for å ha utviklet og utført det visuelle showet for Kendrick Lamars gjesteopptreden under Kanye Wests Yeezus-turné. Kings talent har gitt ham arbeid med andre fremtredende artister som The Weeknd, Prince og Erykah Badu.

Sted: Dansens Hus 1

Tid: Fredag 1. mars kl. 15:00–15:45

Facebook-arrangement

Timeboy aka John King Foto: by:Larm

Nøkkelen til god konsertproduksjon

Hvilke faktorer spiller inn på en god og profesjonell konsertproduksjon? Kim K. Osmundsvåg vil bruke en spesifikk case for å synliggjøre aktuelle problemstillinger fra hele produksjonsprosessen ved større arrangementer, med fokus på planlegging og gjennomføring, godt lederskap, og kommunikasjon. Her får du svar på hvordan man driver prosjektet frem og avvikler det på en vellykket måte for alle involverte, på, bak og foran scenen.

Presentert av Kim K. Osmundsvåg – administrerende direktør, FIVECELSIUS

Sted: Vulkan Arena

Tid: Fredag 1. mars kl. 11:30–12:15

Facebook-arrangement

Kim K. Osmundsvåg. Foto: by:Larm