Hopp til innholdet

Vill Vill Vest 28.09

Musikkutstyrsordningen inviterer deg til sitt satellittkontor under Vill Vill Vest! Vi gir deg råd og svarer på spørsmål om alt som har med MUO og våre tilskuddsområder. Ta turen innom for en hyggelig prat, varm kaffe og en bolle eller to!

Utover satellittkontoret er vi på Vill Vill Vest hele dagen, og avtaler gjerne møter eller kommer på besøk, sende en e-post til post@utstyrsordningen.no

Når: Torsdag 28. september, klokken 13:00-15:00
Hvor: Konferanseteltet

MUO deltar også i paneldebatten Virkemiddelapparatet – Virker det?, der det hele er snudd på hodet! Istedenfor festtaler fra virkemiddelapparatet tar aktørene scenen og forteller hvordan de opplever dagens bilde; Hvor trykker skoen og hvordan kan vi få virkemidlene til å virke enda bedre?

Når: Torsdag 28. september, klokken 14:00-14:45
Hvor: Litteraturhuset  – Auditoriet