Hopp til innholdet

Innspill – Skolen som kulturarena

Takk for alle de god innspillene vi fikk på innspillskonferansen. Disse tar vi med oss i det videre arbeidet. Vi tar også gjerne imot flere innspill på e-post! Send til post@utstyrsordningen.no

Du finner opptak fra innspillskonferansen på Kulturtankens nettside.

——————–
Skolebygg er viktige kulturarenaer i lokalsamfunnet. De er i hyppig bruk av kulturskoler, korps, det frivillige livet lokalt, av lokalt kulturliv så vel som av profesjonelle aktører gjennom Den kulturelle skolesekken. Skolebygg er en stor ressurs i norsk arenapolitikk, men byggene er ikke alltid godt tilrettelagt for kulturaktivitet: Akustikk og lydisolering, lagerplass og tilgjengelighet er blant de vanligste utfordringene.

Musikkutstyrsordningen, Kulturalliansen og Kulturtanken ønsker å utarbeide en rådgivende sjekkliste til hjelp i planleggingen av nye skolebygg og for tilpasning av skolebygg til kulturformål.

I denne forbindelse trenger vi å høre erfaringer og behov fra brukere og interessenter, og vi inviterer derfor til et åpent innspillsmøte den 19. oktober i Kulturtankens lokaler i Nydalen.

Meld fra i påmeldingen dersom dere vil holde et kort innlegg (2-3 minutter). Vi ber om at det legges vekt på konstruktive innspill, konkrete beskrivelser av utfordringer dere støter på, og tips, behov og ønsker dere vil melde inn til de som skal formulere sjekklister for nye bygg. Vi håper å høre fra flest mulig, så vi kan lære av deres erfaringer!
Kulturdepartementet vil være tilstede.

Hva: Innspillskonferanse om skolen som kulturarena
Hvor: Kulturtanken – Gullhaug torg 2, Nydalen i Oslo
Når: Torsdag 19. oktober kl. 09:00

PÅMELDING:
Send e-post til pamelding@kulturtanken.no

Vi gjør oppmerksom på at det er begrenset antall plasser og at egen bekreftelse vil bli sendt på e-post.

Påmeldingsfrist: Fredag 6. oktober

 

Foto: Lars Opstad/Kulturtanken.