Hopp til innholdet

Kurs: Kreativ bruk av nettverk- Live i 2023

Har du interesse for, lest om eller hatt hodebry med Ableton Live, Dante, MIDI, preprod, stems, redundans, timecode (TC / SMPTE) eller lignende? Slapp av! Du er ikke alene. Kulturrom er stolte av å kunne invitere dere til en kveld med en haug avklaringer rundt alt dette og mye mer! Kurset er laget for teknikere og musikere, som er interessert i hvordan dagens teknologi kan åpne spennende mulighetsrom for å ta konsertproduksjonen din til et helt nytt nivå.

Vi kan love en kveld med nerding, Q&A, nettverking (no pun), utallige anekdoter og kanskje du ønsker å bli igjen for noe godt i glasset etterpå med hyggelige, uformelle samtaler.

Kurset holdes av to skikkelige storforbrukere av teknologien vi skal snakke om, gjennom utallige produksjoner.

Her kommer vi:

Halden – Kulturhuset – mandag 16. Januar 2023

Kristiansand, Teateret – SØRF – tirsdag 17. Januar 2023

Porsgrunn, Ælvespeilet
– ØKS – onsdag 18. Januar 2023

Horten – Artilleriverkstedet
– ØKS – mandag 23 januar 2023

Ålesund, T2
– tirsdag 24. januar 2023

Gjøvik, Friscena
– MØST – onsdag 25. januar 2023

Bodø, Sinus
– NORD – mandag 30. januar 2023

Lillestrøm Kultursenter
– 0nsdag 1. februar 2023

Om foredragsholderne:

Jonas Barsten er programmerer, musikal director, trommeslager og Norges eneste certified Ableton Trainer. På hans lange CV finner vi arbeid for artister som Alan Walker, Fay Wildhagen, Ary og Matoma

Johan Kristian Berntsen har jobbet som lydtekniker siden 1993 og produksjonssjef for Min Produksjon A/S de senere årene. Han har jobbet tett med bl.a. Kaizers Orchestra, Highasakite og mange flere.