Hopp til innholdet

Frokostmøte 27. oktober: Se bilder og video

Onsdag 27. oktober inviterte Musikkindustriens næringsråd og Arrangørforum kulturministeren, et knippe kulturpolitikere og bransjen til frokostmøte for å diskutere hvilke utfordringer musikksektoren står ovenfor.

Hvilke ambisjoner for musikkfeltet har landets nye kulturminister og kulturpolitikere?

Musikkindustriens næringsråd og Arrangørforum inviterte onsdag 27. oktober kulturpolitikere og bransjen til et frokostmøte for å snakke om ambisjoner og ønsker for den kommende stortingsperioden og for  samtale om muligheter og veien videre for å sikre fart ut av krisen.

Hvordan løfte musikkindustrien og med hvilke virkemidler? Hvordan kan det frie musikkfeltet styrkes? Hva vil det framlagte budsjettforslaget og Hurdalsplattformen bety for bransjen? Dette var noen av problemstillingene som ble belyst i den halvannen time lange seansen.

Deltakerne var:
Kulturminister Anette Trettebergstuen (Ap)
Tage Pettersen (H)
Åslaug Sem-Jacobsen (Sp)
Torstein Tvedt Solberg (Ap)
Grunde Almeland (V)
Det hele ble moderert av Håkon Haugsbø.

Her har vi samlet bilder fra arrangementet og du kan se opptak av frokostmøtet i bunnen av saken

Samtalemøte med to personer
Samtalemøte med fem personer
Fire personer på en scene snakker sammen

Publikum sitter
Samtalemøte med fem personer
Samtalemøte med fem personer

Alle foto: Magnus Lindvik / Norske kulturhus

Se opptak fra frokostmøtet her