Hopp til innholdet

Møterommet – RedAlert: Hva nå?

Kulturrom inviterer til et digitalt folkemøte for teknikere og andre interesserte, der vi diskuterer veien videre for teknikere og hva som må til for å sikre at disse yrkesgruppene kommer seg gjennom krisen.

Sted: https://whereby.com/kulturrom-moterommet
Tid: Mandag 16.11 kl 13
Diskusjonsgruppen:
Frilans lysdesigner Magnus Boyd, Hans Peter Jenssen fra Bright Group og daglig leder i Oslo Crew Anne Cecilie Winher, som var tre av folkene bak RedAlert Norge

Hvor går veien videre?

Det er nå godt over en måned siden RedAlert-initiativet skapte nasjonal oppmerksomhet om de dramatiske konsekvensene restriksjonene for å begrense spredning av Covid-19 har hatt for teknikere som yrkesgruppe. De fikk i kjølevannet forlenget kompensasjonen for selvstendig næringsdrivende ute året, men det foreligger i dag ingen vedtak om at de skal få hjelp så lenge de har yrkesforbud. Det har selvsagt store konsekvenser for den enkelte og faren for massiv kompetanseflukt fra bransjen er høyst reell. Møtet er åpent for alle interesserte og det gode muligheter å komme med spørsmål underveis

Praktisk informasjon:
-Antall plasser vil være begrenset til 45 og samtalene vil skje i et lukket forum.

-Mute mikrofon og deaktiver kamera på vei inn i rommet. (Dette kommer opp som valg)

-Spørsmål stilles i chatten og blir presentert av moderator.

Om Møterommet

Møterommet er stedet hvor Kulturrom vil samler aktører innen scenetekniske yrker (i første omgang) for samtaler rundt dagsaktuelle tema. Vårt mål er å skape en digital møteplass der bransjen kan lufte tanker og diskutere problemstillinger som dukker opp. Covid-19-pandemien gjør hverdagen krevende og framtiden usikker for alle som bidrar i kulissene og lever av å samle mennesker. Vi håper at Møterommet kan bidra til konstruktive og lærerike samlinger på veien mot den nye normalen og tar gjerne imot innspill til tema for framtidige arrangement. Antall plasser vil være begrenset og samtalene vil skje i et lukket forum.