Hopp til innholdet

Ny runde med Hvordan Låte Bra Live-workshop

Etter strålende tilbakemeldinger på vårens workshop i hvordan låte bra live, setter vi opp en ny runde i enda flere byer!

Konsertvirksomhet er i dag hovedinntektskilden for svært mange artister og derfor er det å være et bra liveband nå viktigere enn noensinne. Å ha gode låter og å se bra ut er selvsagt viktig, men det kan fort falle gjennom live hvis bandet ikke også låter bra.

Lydteori og praktisk tilnærming

I dette foredraget får vi et innblikk i både lydteorien og ulike praktisk-tekniske tilnærminger vi kan ta for å få et band til å låte så bra som mulige live, selv uten flere dager med profesjonell pre-produksjon eller engang å reise med egen lydtekniker. Noen av temaene vi skal gjennom er bl.a. frekvenser, decibel, refleksjon, utstyrsvalg, tiltak, problemstillinger, produksjon og selvsagt kommunikasjon mellom musiker og lydtekniker. Foredraget er for musikere og lydteknikere som er opptatt av god lyd på konserter, men passer også for personer i etableringsfasen

Kursholderne er musiker Håkon Sagen (Gabrielle, Shining m.fl.) og lydtekniker/produksjonsleder Johan Kristian Berntsen (Highasakite, Sivert Høyem m.fl.)

Tid og sted, høsten 2019:

Fredrikstad. Gamlebyen Kulturhus, onsdag 4. september kl. 17.00 – 20.00. I samarbeid med MØST

Bodø. Sinus, tirsdag 10. september kl 17.00 – 20.00. I samarbeid med RYK

Tromsø. Tvibit, onsdag 11. september kl 17.00 – 20.00. I samarbeid med RYK

Oslo. NB! Fullt! Parkeatret, tirsdag 24. september kl 17.00 – 20.00. I samarbeid med MØST

Trondheim. Kultursenteret ISAK, Coffee Annan, onsdag 2. oktober kl 17.00 – 20:00. I samarbeid med TEMPO NB: kun 60 plasser

Kongsberg. Kongsberg Musikkteater, tirsdag 8. oktober kl 18.00 – 21.00. I samarbeid med ØKS