Hopp til innholdet

Fagsamling for teknisk ansvarlige 13.-14. februar

Sted: Tvibit, Tromsø
Dato: tirsdag 13. og onsdag 14. februar

Velkommen til fagsamling for teknisk ansvarlige, hvor årets tema er HMS og arbeidsforhold! Fagsamlingen er selvsagt gratis og vi spanderer lunsj begge dager og middag på tirsdagen.

 

PROGRAM

Tirsdag 13. februar, kl. 11.00-17.00: Foredrag om brannsikkerhet, foredrag om el-sikkerhet, foredrag om lydmåling, desibelnivåer og forebygging av hørselskader og foredrag om arbeid og helse ved Statens Arbeidsmiljøinstitutt. Etter fagprogrammet inviterer vi til felles middag.

Onsdag 14. februar, kl. 10.00-16.00: MFO har innlegg om arbeidstider for konsertteknikere i et fagforeningsperspektiv, foredrag om hvordan å jobbe med HMS på et spillested ved Svein-Egil Hernes, kjønnsbalanse og arbeidsmiljø, paneldebatt der flere av temaene diskuteres med representanter fra ulike deler av bransjen.

 

REISESTØTTE

Musikernes Fellesorganisasjon (MFO) bidrar med reisestøtte til sine medlemmer på inntil kr. 2500,-. For å motta støtte, send reiseregningsskjema til en@musikerorg.no. Skjema finner du her: http://www.musikerorg.no/s.cfm/70-26/kontrakter-og-skjema

Norske Konsertarrangører (NKA) bidrar med reisestøtte på inntil kr. 1.000,- til sine medlemmer. Kontakt: anette@konsertarrangor.no for mer info.

 

PÅMELDING

Påmeldingsskjema finner du her

Mer informasjon kommer, følg med på event på facebook