Hopp til innholdet

Hils på Kjetil

Vi kan med glede melde at vi har ansatt Kjetil F. Wevling som fagansvarlig i Musikkutstyrsordningen. Etter et treårig prosjekt med fokus på kompetansehevende tiltak, er stillingen som fagansvarlig nå gjort permanent. Det var stor pågang av søkere til stillingen og det var mange godt kvalifiserte kandidater. Valget falt til slutt på Kjetil.

Kjetil er utdannet innen kulturledelse og sosiologi, men den store lidenskapen hans er likevel musikk. Han har selv spilt i band siden barneskolen og hadde stor suksess som gitarist og låtskriver i popbandet Surferosa på 2000-tallet. Han reiser fortsatt land og strand rundt, nå med hardrockbandet Razorbats. Kjetil kommer til oss fra bydel Nordre Aker i Oslo, der han de siste syv årene har jobbet som kultur- og nærmiljøkonsulent.

Den tradisjonelle velkomstkaken er spist og Kjetil er klar for å gjøre en dugelig innsats i MUO:
«Det er herlig å endelig være i gang! Anders Aasebøe, som var ansatt i prosjektstillingen, har satt i gang en rekke veldig gode og spennende tiltak, som jeg gleder meg til å ivareta og videreutvikle. Jeg håper også min bakgrunn kan bidra til å finne nye kompetanseområder vi i MUO kan jobbe med for å ytterligere styrke forholdene for øving og framføring av rytmisk musikk i Norge».

Ta gjerne kontakt om kontakt med Kjetil, enten på telefonnummer 21 37 88 14 eller på e-post kjetil@utstyrsordningen.no.