Hopp til innholdet

Ledig stilling: Fagansvarlig

Musikkutstyrsordningen (MUO) er den nasjonale tilskuddsordningen for teknisk utstyr, akustikk og lokaler. MUOs formål er å sikre gode vilkår for øving og fremføring av rytmisk musikk over hele landet og vi deler årlig ut nesten 30 millioner kroner fordelt på musikkprosjekter i alle landets fylker. MUOs visjon er at alle skal ha mulighet til å utøve og oppleve musikk.

Gode musikkopplevelser krever også konsertteknisk- og konsertproduksjons-kompetanse, derfor er kompetanseutvikling en viktig satsing for MUO. Vi skal videreføre det som hittil har vært et 3-årig prøve-prosjekt og søker etter en ny fagansvarlig til å videreutvikle satsingen.

Arbeidsoppgaver:

Du vil være ansvarlig for å videreutvikle MUOs arbeid med kompetanseheving. Arbeidsoppgavene innebærer bl.a. å arrangere og programmere fagsamlinger og kurs i hele landet, drifte og utvikle satsingene på balansert rekruttering, praksis- og mentorprogram, utvikle gode og givende samarbeid med andre aktører, samt jobbe med undersøkelser og kartlegging. Du vil få mye frihet og handlingsrom under ansvar.

Stillingen er i utgangspunktet tenkt som en 100% stilling, men stillingsprosenten kan for den rette personen justeres noe ned for å kombinere med annet arbeid.

 Vi kan tilby:

En utfordrende og spennende stilling

Et godt og engasjert arbeidsmiljø, og et stort og hyggelig nettverk i kulturlivet

Lyse fine arbeidslokaler midt i Oslo sentrum

Lønn etter avtale og mulighet for fleksibel arbeidstid

Kvalifikasjoner:
Konsertteknisk fagkunnskap eller god kjennskap til konsertproduksjon og det konserttekniske feltet. Gode kommunikasjonsevner. Relevant arbeidserfaring eller høyere utdanning.

Vi ser etter en med disse egenskapene:

  • engasjert og driftig
  • selvstendig, strukturert og målrettet
  • god arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
  • løsningsorientert og samarbeider godt med andre

Personlig egnethet vil vektlegges

Andre opplysninger:

Er du interessert sender du en kort søknad med CV på e-post til rhiannon@utstyrsordningen.no så snart som mulig, senest 04.01.17.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med daglig leder, Rhiannon Edwards på e-post (rhiannon@utstyrsordningen.no) eller telefon (21378810/91605070).