Hopp til innholdet

Nytt fordelingsutvalg

MUOs fordelingsutvalg er oppnevnt av styret og gjør vedtak i hver enkelt sak.

Fordelingsutvalget velges for 2 kalenderår. For perioden 2016-2017 består utvalget av:

Louise Winnes Prestgård – Leder
Louise er daglig leder i Mini-Øya og tar barnekultur på alvor. Hun er utdannet lærer og har tidligere jobbet bl.a. som produktsjef i EMI. Louise er bosatt i Oslo. Louise satt som vararepresentant i fordelingsutvalget for 2014-2015.

Stig Gunnar Ringen
Produsent/teknisk ansvarlig på Norges Musikkhøyskole. Tidligere bl.a. prosjektleder for ombyggingen av Blitz Scene, prosjektleder for Vulkan Scene og teknisk sjef og primus motor i Konsertforeningen Blå. Stig Gunnar er også en mangeårig og erfaren turnerende lydtekniker. Stig Gunnar er bosatt i Oslo. Stig Gunnar satt som vararepresentant i fordelingsutvalget for 2014-2015.

Ida Collet Belle (ny)
Ida er daglig leder i AKKS Stavanger. AKKS stavanger drifter øvingsrom og har kursvirksomhet og musikkopplæring. Hun var initiativtaker til oppstarten av LoudCamp, bandleir for jenter og engasjert i utviklingen. Hun er oppvokst i NY, studert i Australia, drevet egen label og vært manager. Hun er også musiker og spiller i bandet Sassy Kraimspri. Ida er bosatt i Stavanger.

Thomas Ryjord (ny)
Thomas er leder for bransjetreffet Trondheim Calling og rådgiver i musikkorganisasjonen Tempo. Han har tidligere vært agent, manager og eier i Polar Music med artister som bl.a. Ida Jenshus og Highasakite, drevet labelen Dead Letter Records og vært både bookingansvarlig og festivalsjef for Storåsfestivalen. Thomas er bosatt i Trondheim.

Nina Fjeldet (ny)
Nina er daglig leder for folkemusikk- og folkedansfestivalen Kalottspel og felespiller. Hun er utdannet ved Ole Bull akademiet og har en mastergrad i tradisjonskunst. Hun har tidligere jobbet som produsent i Rikskonsertene og hos Kultur i Troms. Nina er bosatt i Målselv.

Varamedlemmer:

Nosizwe Baqwa (ny)
Nosizwe er produsent i Oslo World Festival, musiker og profilert artist. Hun har en master i International Studies and Diplomacy fra University of London. Tidligere talskvinne og campaign-coordinator for ICAN Norge – Kampanjen for et forbud mot atomvåpen. Nosizwe er bosatt i Oslo.

Silje Grimstad (ny)
Turnerende freelance lysdesigner og lystekniker innen teater, show og musikk. Startet med lys på ideell basis på Kvarteret og Hulen i Bergen. Gikk over til å freelance for Bright i Bergen, og har etter det opparbeidet en egen kundegruppe bestående av artister og friteatergrupper som gjester både norske og utenlandske teater, klubber og kulturhus. Silje er bosatt i Bergen.

Jan Kenneth Transeth (ny)
Jan Kenneth er tidligere musiker med 25 års scene- og studioerfaring. Han er daglig leder i label og managementselskapet Karmakosmetix Music og daglig leder i Dirty Old Town AS som driver arrangør- og konsulentvirksomhet. Jan Kenneth er bosatt i Kristiansand.

——–

Foto: Tore Åfar på Studenthuset Rokken.