Hopp til innholdet

Praksisplasser hos Rikskonsertene høst 2015 og vår 2016 med frist 8. mai!

Rikskonsertene fortsetter samarbeidet med Kvinner & Konsertteknikk og tilbyr nå praksisplasser i turnéavvikling og turnéledelse for både høsten 2015 og våren 2016. I løpet av året vil det være flere spennende og utfordrende prosjekter og turnéer på flere steder i landet. Omfanget vil være cirka 5-10 arbeidsdager, hvor praktikanten vil følge en av Rikskonsertenes produksjoner enten som turnéleder eller turnéavvikler. Arbeidsoppgavene vil variere og kan inkludere alt fra planlegging av dagens gjøremål til veldig enkel lyd- eller lysavvikling (hvor det ikke forventes teknisk kompetanse. (Opplæring vil bli gitt!) Dette er en fin mulighet til å skaffe seg turnéerfaring under ordnede forhold.

Søknadsfrist er 8. mai 2015, og vi kaller søkere inn til intervju i midten av juni. (12. juni preliminær dato)

Søknaden sendes til anders@utstyrsordningen.no

Søknadsskjema RK høst 2015 eller vår 2016

Praksisplass – retningslinjer RK 2015

Kort om Rikskonsertene: Rikskonsertene (RK) er et produksjonshus og et kompetansesenter, og Norges største formidler av levende musikk til barn og unge. Institusjonen er også landets største arbeidsgiver forfrilansmusikere, med over 800 ulike utøvere påturneer hvert år. Konsertvirksomheten omfatter nær 10 000 konserter årlig til skoler og barnehager. RK har også en omfattende internasjonal virksomhet, og det totale publikumstallet er ca 1.3 millioner per år. Skolekonsertene er del av Den kulturelle skolesekken, og gjennomføres i tett samarbeid med alle landets fylker.