Hopp til innholdet

Praksisplass hos Rikskonsertene vår 2015.

rikskonsertene

Logo-Kvinner-og-Konsertteknikk-e1403771554748

Kvinner & Konsertteknikk kan i samarbeid med Rikskonsertene tilby praksisplasser i turnèavvikling og turnèledelse våren 2015. Omfanget vil være cirka 5-10 arbeidsdager.  Praktikanten vil følge en av Rikskonsertenes produksjoner enten som turnèleder eller turnèavvikler. Arbeidsoppgavene vil være varierte og kan være alt fra planlegging av dagens gjøremål til veldig enkel lyd- eller lysavvikling. Dette er en fin mulighet til å skaffe seg turnèerfaring under ordnede forhold.

Søknadsfrist er: 1. desember.
Søknaden sendes til anders@utstyrsordningen.no
Søknadsskjema RK vår 2015

Praksisplass – retningslinjer RK 2015

 

Kort om RikskonserteneRikskonsertene (RK) er et produksjonshus og et kompetansesenter, og Norges største formidler av levende musikk til barn og unge. Institusjonen er også landets største arbeidsgiver for frilansmusikere, med over 800 ulike utøvere på turneer hvert år. Konsertvirksomheten omfatter nær 10 000 konserter årlig til skoler og barnehager. RK har også en omfattende internasjonal virksomhet, og det totale publikumstallet er ca 1.3 millioner per år. Skolekonsertene er del av Den kulturelle skolesekken, og gjennomføres i tett samarbeid med alle landets fylker.