Hopp til innholdet

Praksisplasser for sommeren 2014

Kvinner & Konsertteknikks overordnede mål er å bedre kjønnsbalanse i det konserttekniske feltet.

Flere festivaler og firmaer samarbeider med Musikkutstyrsordningens prosjekt Kvinner & Konsertteknikk om å tilby praksisplass innenfor det konserttekniske feltet i sommer.
De generelle målsettingene med praksisplassordningen er:
– Økt kompetanse og utvikling
– Erfaring og nettverk i det praktiske yrkeslivet

Kvinner & Konsertteknikk administrerer praksisplassordningen og formidler kontakt mellom søkere og oppdragsgiver. Målgruppen for ordningen er kvinner som studerer og/eller har noe praktisk erfaring som lyd-, lys-, backlinetekniker, produksjonsleder og/eller turnéleder.

Vi har gleden av å kunne tilby praksisplasser innenfor lys, lyd og scene i sommer:

BARY:Bary er en lyd- og lysleverandør i Oslo av betydelig størrelse. De er kjent for å levere tjenester og utstyr av aller beste kvalitet.  Her kan man få erfart hvordan det er å jobbe i et firma som setter orden og ryddighet høyt på agendaen.  Her har vi en plass i lydavdelingen.

MALAKOFF ROCKFESTIVAL:
Malakoff festivalen er en musikkfestival som har vokst seg til å bli en av de største. Den er kjent for å være en av de triveligste festivalene i Norge, både for ansatte og gjester. Her vil man være assistent for scenemester Stig Aron Kamonen.

BRIGHT:Bright er Norges største leverandør av scenetekniske tjenester.  I sommer er de leverandør på blant annet Slottsfjell-, Stavern- og Øyafestivalen. Bright er veldig glad i praksisprogrammet vårt og har tatt godt i mot praktikanter tidligere. Her må man henge i stroppen fra første sekund, så dette er praksisplassen for deg som er topp motivert. Her får man får en unik sjanse til å vise seg fram for Norges største firma. Vi har 1 plass i lysavdelingen og 1 i lydavdelingen.

HALLINGDAL LYD:
Hallingdal Lyd V/ Tor Magne Hallibakken er en av Norges aller flinkeste til å forsterke akustiske instrumenter. Hallingdal lyd leverer tjenester til mange folkemusikkfestivaler i sommer. Blant annet Landskappleiken og Hilmestevnet. Dette er praksisplassen for deg som er interessert i akustisk lyd og folkemusikk.

TRONDHEIM LYD LYSVERKET A/S:
Trondheim Lyd Lysverket er midt-norges største leverandør av lys-, lyd-, og scenetjenester. Vi har fått en plass i lysavdelingen. De siste årene har de levert tjenester til Olavsfestdagene, Pstereofestival, NM i Revy på Høylandet, Tahitifestivalen og Frøyafestivalen for å nevne noen.

Søknadsfristen har vi satt til 1.juni

Her finner du søknadskjema

Send søknaden eller spørsmål til anders@utstyrsordningen.no

Til høsten vil det komme flere praksisplasser på scener, firmaer og kulturhus over hele Norge.