Hopp til innholdet

Ny Norsk Standard for akustikk i musikkrom

Akustikken er den viktigste egenskapen for rom der det øves og framføres musikk. Utøverne er avhengige av rommets klang for å kunne spille godt og utvikle seg, og publikum får ikke den musikkopplevelsen de forventer, hvis ikke de akustiske forholdene er gode.

Trine Tveter med komiteen for akustikk i musikkrom
Adm. dir. Trine Tveter med store deler av arbeidsgruppen som har utviklet NS 8178.

Nå er det kommet en ny Norsk Standard for akustikk i musikklokaler som gir kriterier for lydforholdene i landets øvingslokaler og mindre konsertsaler, NS 8178 Akustiske kriterier for rom og lokaler til musikkutøvelse.

Du finner mer informasjon på Standard Norge sine nettsider

Her finner du pressenotat fra lanseringen av musikkstandarden

I know how we’ll address let’s have him be kidnapped by Klingons
wandtattooSeventeen Fashion Journal Hits Stands