Hopp til innholdet

MUO på Trondheim Calling 2014!

Trondheim Calling er et regionalt musikkbransjetreff som finner sted i Trondheim 30. januar – 1. februar.

Musikkutstyrsordningen (MUO) er den nasjonale tilskuddsordningen for teknisk utstyr, akustikk og lokaler. Godt utstyr og gode lokaler er et helt grunnleggende behov for å kunne drive med forsterket musikk og siden 2009 har MUO tildelt opp mot 30 millioner årlig til tiltak som gir gode forhold for øving og fremføring i hele landet. I tillegg arrangerer MUO fagsamlinger, kurs og andre kompetansetiltak på det tekniske feltet. Hva kan Musikkutstyrsordningen gjøre for deg? Fokus denne gangen vil være på helårsarrangøren, men alle er velkomne. Musikkutstyrsordningen vil informere, svare på spørsmål, og lytter gjerne til de erfaringene og utfordringene dere har. Neste søknadsfrist er 1. mars.

Hva: Helårsarrangøren
Når: Fredag 31.januar kl 13.00-14.00
Hvor: NTNU Kunstakademiet

Les mer om Trondheim Calling og se program her!