Hopp til innholdet

Kvinner & Konsertteknikk: Nettverkstreff #4

Operaen er vertskap for K&Ks fjerde Nettverkstreff. Vi møtes i foajeen kl 17:00

Program:
17:00 Oppmøte i foajeen
17:05 Teknisk befaring
18:15 Siste nytt fra Kvinner & Konsertteknikk
18:30 Info om SCOMP* + spørsmål
20:00 Ferdig

SCOMP er et nasjonalt teaterteknisk kompetanseprosjekt hvor hensikten er å etablere et bransjeinternt kompetansebevis for de teatertekniske yrker i avviklingsgruppene som ikke har tilbud om offentlig utdanning. Dette omfatter lys, rekvisitt, scene, lyd og påkledere.

Målet med prosjektet er at alle teatre skal kunne innfri krav som stilles til dokumentert kompetanse i lovverk og forskrifter. Prosjektet vil også føre til økt fleksibilitet, heving av fagenes omdømme, sikre rekrutteringsbehov og høyne sikkerheten i scenehuset.