Hopp til innholdet

Invitasjon til fagsamling for teknisk ansvarlige tirsdag 5. februar

Musikkutstyrsordningen (MUO) og Norsk Rockforbund (NRF) har gleden av å invitere til årets fagsamling for teknisk ansvarlige.

Fagsamlingen er en årlig møteplass for teknisk ansvarlige på scener rundt i landet med fokus på erfaringsutveksling og faglig påfyll. Hovedtemaet på denne andre samlingen vil være scenesikkerhet – riggesikkerhet, krankontroll, strøm og brannrutiner. Samlingen er en gyllen mulighet til å møte likesinnede og utveksle erfaring.

Den første fagsamlingen for teknisk ansvarlige ble avholdt på Rockefeller i Oslo, i februar 2012. Vi synes det er utrolig gøy at over 80 deltakere fra 55 scener tok turen da. I år er fagsamlingen lagt til Bergen, og nyåpnede Østre, og vi håper å få se både kjente og nye fjes når vi møtes der den 5. februar.

Påmeldingsfrist er satt til 25. januar. Deltakelse på samlingen er gratis (inkluderer lunsj og middag), men reise og opphold må deltakere selv stå for. Brak har en hotellavtale som kan benyttes, og på grunn av begrenset kapasitet anbefaler vi dere å være tidlig ute med hotellbooking.

Program
Detaljert program kommer, men her er noen smakebiter på det som venter:
• Faglig innhold med innledere: brannsikkerhet, riggesikkerhet og strøm.
• Workshop med erfaringsutveksling og diskusjon
• Befaring. Vi besøker en av Bergens konsertscener og holder fokus på dagens temaer.
• Sosialisering med middag.

Vel møtt!

MUO NRF

 

Praktisk informasjon

Når: tirsdag 5. februar, kl. 10.30

Hvor: Østre (www.oestre.no)
Østre Skostredet 3, Bergen (http://kart.gulesider.no/m/n9F04)

Påmelding:Ved påmelding ber vi om at det oppgis navn på alle som ønsker å delta, navn på spillestedet/arrangøren som representeres samt stillingsbeskrivelse (f.eks teknisk ansvarlig). Send e-post for påmelding til post@utstyrsordningen.no innen 25.januar.

Plassene på fagsamlingen er forbeholdt teknisk ansvarlige, men det er ikke et krav at spillestedet/arrangøren som representeres er medlem av Norsk Rockforbund eller har mottatt tilskudd fra Musikkutstyrsordningen.

Reiserefusjon: Medlemmer av Norsk Rockforbund kan i etterkant søke reiserefusjon opptil 1000 kroner per klubb/spillested. Hvor mye dere får refundert avhenger av hvor langt og omfattende dere har reist. Ta vare på kvitteringer!

Hotell: Braks hotellavtale, som kan henvises til ved booking, gjelder for Hotel Augustin og Grand Hotel.- Enkeltrom koster 645,- og dobbeltrom koster 815,- Disse prisene gjelder så lenge det er ledige rom så det lønner seg å være tidlig ute.

Mer info og booking:
http://www.grandterminus.no/
http://www.augustin.no/

flyer