Hopp til innholdet

Fagsamling akustikk

flyer

Fagsamling akustikk

Vi gjentar suksessen fra Rockefeller i februar og inviterer nok en gang teknikere til fagsamling. Denne gangen er det akustikk som er tema og vi drar ut på en aldri så liten turné til Oslo, Bergen og Trondheim midt i september. Fagsamlingen er et samarbeid mellom Musikkutstyrordningen, Norsk Rockforbund, MØST, Brak og Tempo. Påmeldingen er allerede i gang!

11., 12. og 13. september er datoene, og samlingene strekker seg fra kl.17-21. Vi får besøk av Niels Werner Adelman-Larsen og Bård Støfringsdal (se utfyllende beskrivelse under), det blir lokale praktiske eksempler og masse nyttig erfaringsutveksling.

Oslo
Sted: Mono
Dato: 11. september
Tidspunkt: kl.17-21
Påmelding: post@utstyrsordningen.no

Bergen
Sted: Bergen Kjøtt
Dato:12. september
Tidspunkt: kl.17 – 21
Påmelding: post@utstyrsordningen.no

Trondheim
Sted: Blæst
Dato:13. september
Tidspunkt: kl.17 – 21
Påmelding: post@utstyrsordningen.no

Om foredragsholderne

Niels Werner Adelman-Larsen
Utdannet fra Berklee College of Music som trommeslager og lydtekniker og fra DTU som akustiker. Spilte fra 1990-2006 ca 1200 konserter og tok i 2003-2006 mastergrad i akustikk. Har jobbet mye med akustikk for pop og rock og har vært fagakustiker på mange nye danske rock-arenaer, og har skrevet vitenskapelige artikler om tilrådelig akustikk for pop / rock arenaer. Niels Werner har også utviklet nye absorbentsystemer som kan variere akustikken i en hall slik at den passer alle typer konsert f.eks symfonisk eller rock, og er en av Nordens ledende fagpersoner innen bassområdet på akustikk.

Bård Støfringsdal
Bård Støfringsdal er utdannet sivilingeniør fra NTNU i 2001, og jobber som rådgiver innenfor romakustikk og elektroakustikk i COWI. Han har et spesielt fokus på konsertscener for forsterket musikk, og har blant annet vært ansvarlig for akustikk og sceneteknisk utrustning på Rockheim og Rock City Namsos. Støfringsdal arbeider også med en doktorgrad innenfor 3D-lyd, og er en ivrig trombonist.