Hopp til innholdet

Teknisk samling 1. februar 2012

Musikkutstyrsordningen (nasjonal støtteordning for teknisk utstyr, akustikk og lokaler) og Norsk Rockforbund (konsertarrangørenes interesseorganisasjon), har den glede av å invitere til teknisk samling. Et forum for tekniske ansvarlige har lenge vært etterspurt fra de forskjellige scenene rundt i landet. MUO og NRF ønsker derfor å opprette en årlig møteplass for tekniske ansvarlige med fokus på erfaringsutveksling og faglig påfyll. Hovedtemaet på denne første samlingen vil være vedlikehold av utstyr; rutiner for vedlikehold – system for oppbevaring. Samlingen er en gyllen mulighet til å møte likesinnede og utveksle erfaring.

Når: Onsdag 1. februar kl. 10:00-20:00
Hvor: Rockefeller, Oslo
Påmeldingsfrist: 20. januar, deltakelse på samlingen er gratis (inkluderer lunsj og middag), men reise og opphold må deltakere selv stå for. Vi jobber for å få på plass en god avtale med Comfort Hotell Xpress, og kommer tilbake med info angående booking av hotellrom.

Påmelding sendes: post@utstyrsordningen.no eller post@norskrockforbund.no.

Denne første samlingen er i hovedsak rettet mot teknisk hovedansvarlige på spillestedene, og har fokus på vedlikehold. I første omgang, siden det er begrenset med plass, blir det derfor bare anledning for 1 til 2 fra hvert sted å melde seg på (f.eks. hovedansvarlig/driftsansvarlig, lydansvarlig og lysansvarlig eller lignende).

Vi planlegger en ny fagsamling som er åpen for alle lyd-, lys- og sceneteknikere uavhengig av spillestedsansvar august 2012.

Detaljert program kommer!